Вредноста на изградбата и реконструкцијата на сите четири игралишта ќе изнесува 9 милиони денари.

Во рамки на низата важни одлуки е и доградба на две нови училни во ООУ ,,Мирче Ацев”. Во изминатиот период активно работевме на подобрување на условите и зголемување на капацитетите…

Кампања против врсничко насилство во сите училишта во Ѓорче Петров

Шест основни училишта од Ѓорче Петров стануваат дел од кампањата на „Макпетрол“ насочена кон решавање на проблемите поврзани со врсничко насилство меѓу децата и младите. Општина Ѓорче Петров потпиша Меморандум…

Во повеќе цркви во Ѓорче Петров одбележан Св.Атанасиј Велики

Градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски заедно со ѓорчепетровци во црквите во Оризари, Ново Село и Волково го одбележа големиот христијански празник Св.Атанасиј Велики. -Ја продолжуваме традицијата и ја…

ЈАВЕН ОГЛАС за ангажирање на работници за вршење на јавни работи на територијата на Општина Ѓорче Петров за 2024 година

ЈАВЕН ОГЛАС за ангажирање на работници за вршење на јавни работи на територијата на Општина Ѓорче Петров за 2024 година javen_oglas_angaziranje_rabotnici_vrsenje_javni_dejnosti_ogpDownload Пријава

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 02/2023 за унапредување на административен службеник во Општина Ѓорче Петров

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 02/2023 за унапредување на административен службеник во Општина Ѓорче Петров oglas_2_23_interenDownload П Р И Ј А В А за унапредување на административен службеник преку ИНТЕРЕН ОГЛАС prijava_kandidatDownload