Почитувани граѓани,

Службите од Комунален пункт на Општина Ѓорче Петров по силното невреме што ја зафати општината се на терен и се организираат за отстранување на последиците од невремето на локациите посочени од Вас.

Сите жители можат да пријават паднато дрво или слични последици од невремето на телефонскиот број 078-449-278

Share