Улицата “43” во Волково конечно доби фекална канализација. Мрежата е во должина од 200 метри.

-Уште едно исполнето ветување! Сите заложби се исплатливи и само со домаќинско работење резултатите се видливи – рече градоначалникот Александар Стојкоски при средбата со жителите од улицата.

Сите граѓани, додаде, заслужуваат решени урбанистички проблеми.

-Одиме систематски и по програма, чекор по чекор, по долгогодишниот застој до конечно целосно урбанизирање на општина Ѓорче Петров -подвлече Стојкоски.

Фекална мрежа на улица „43“ во Волково

Улицата “43” во Волково конечно доби фекална канализација. Мрежата е во должина од 200 метри.

-Уште едно исполнето ветување! Сите заложби се исплатливи и само со домаќинско работење резултатите се видливи – рече градоначалникот Александар Стојкоски при средбата со жителите од улицата.

Сите граѓани, додаде, заслужуваат решени урбанистички проблеми.

-Одиме систематски и по програма, чекор по чекор, по долгогодишниот застој до конечно целосно урбанизирање на општина Ѓорче Петров -подвлече Стојкоски.

Share