Екипите на комуналниот пункт заедно со екипи на ЈП „Паркови и зеленилно“ темелно го чистат и уредуваат паркот кој е најфрекфентен во нашата општина.

Вакви координирани акции ќе продолжат и во периодот што следува. Пред доаѓање на пролетните денови во план е и целосно менување на урбаната опрема во паркот. 

Минатата недела ги саниравме оштетените делови на детското игралиште. Повторно апелираме граѓаните да се однесуваат одговорно кон природата и да ја чуваат урбаната опрема.

Share