Општина Ѓорче Петров во соработка со градинката „Росица“ обезбеди новогодишни пакетчиња за сите 1.300 дечиња од градинките.

Неизмерна среќа и насмевки на лицата на дечињата од детската градинка „Пампурче“. Тие со радост го пречекаа градоначалникот Александар Стојкоски.

Тој им посака здравје, среќа и многу љубов во сите денови кои доаѓаат во новата година.

Share