Членовите на Советот на општина Ѓорче Петров поделија 420 новогодишни пакетчиња на сите првооделенци во основните училишта во Ѓорче Петров.

Наместо украсување на општината, обезбедивме новогодишни пакетчиња за најмладите, социјални пакети со прехранбени продукти и хигиенски производи за најранливите категории.

Share