Општина Ѓорче Петров во периодот што следува ќе работи на санација и поставување гребен асфалт, како времено решение на повеќе локации во општината.

Во моментов се расчистува и обновува коловозот на ул.102 .

Паралелно екипите на комунален пункт интервенираат и на каналската мрежа за одводнување.

Share