ПОЧИТУВАНИ ЖИТЕЛИ НА С.КУЧКОВО,

ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА НА ДЕН 09.12.2022 (ПЕТОК) ВО С.КУЧКОВО СЕ СТАВА ВО ФУНКЦИЈА  СИСТЕМОТ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ.

ВОДАТА ДОБИЕНА ОД БУШОТИНИТЕ Е ТРЕТИРАНА СО ХЛОР И ПОРАДИ СТАБИЛИЗАЦИЈА НА СИСТЕМОТ, МОЖНА Е ПОЈАВА НА ЗАМАТЕНОСТ.

ВОДАТА МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ САМО ЗА ТЕХНИЧКИ ПОТРЕБИ. ВО МОМЕНТОВ НЕ СЕ ПРЕПОРАЧУВА ЗА ПИЕЊЕ СЕ ДОДЕКА НЕ СЕ ЗАВРШАТ СИТЕ ПОТРЕБНИ ПРОВЕРКИ.

СО ПОЧИТ,

ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Share