Идеите и предлозите од граѓаните се секогаш добредојдени. Приемните денови во општината течат со иста динамика. Градоначалникот Александар Стојкоски секојдневно остварува средби.

За секој жител вратата е отворена и сите сугестии ќе бидат разгледани. Доколку имате потреба од средба, линиите на телефонскиот број во општината 20 44-411 се отворени.

Share