Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски присуствуваше на традиционалниот собир во Стопански двор во манастирот „Мала Богородица“ по повод Рожеството на Пресвета Богородица.

Стојкоски им го честиташе празникот на сите христијани и посака мир и здравје за сите.

Share