Позитивна и весела атмосфера на детскиот концерт на “Соната”, општински фестивал кој опстојува повеќе од 10 години.

Во реонскиот парк во Ѓорче Петров најмладите имаа можност да се забавуваат на детска музика во рамки на “Звуци на културата 2022”.

Настапот на „Соната“ е дел од програмата за одбележување на 20 септември-Ден на општина Ѓорче Петров.

Share