Повеќе од дваесет години жителите на ул. 77 во Волково чекаа за асфалт до своите домови.

Благодарение на Град Скопје и екипите на ЈП „Улици и патишта“ – Скопје, во сорботка со општина Ѓорче Петров. жителите на оваа улица конечно ќе се движат и ќе сообраќаат по асфалт.

Интензивно работиме на инфраструктурно уредување на улиците низ руралниот дел во општината.

Share