Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски одржа средба со жителите на с.Кучково на која се разговараше на повеќе теми.

Акцент беше ставен на решавање на деценискиот проблем со водоснабдување во селото.

За тоа, Стојкоски ги информираше жителите на Кучково дека општината веќе води постапка за трајно решавање на проблемот.

Share