На 14 мај во Домот на културата во Ѓорче Петров од 10 до 16 часот сите заинтересирани ќе имаат можност да даруваат крв. 

Ги повикуваме сите доброволци и солидарни луѓе со дарување крв да придонесат за потребите на заедницата.
Акцијата е во соработка со Црвен крст.

Share