Почитувани, По повод Денот на победата над фашизмот – 9 Мај, во 10 ч ( Понеделник)

Градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски, делегации од советот на општината, преставници на борците,

И бројни делегации од општината ќе положат цвеќе пред споменикот на борците на НОБ во реонскиот парк во општината.

Ве молиме за присуство, заедно да го одбележиме Денот на победата над фашизмот.

Share