По повод новогодишните празници најмладите од градинката „Росица“ во општината Ѓорче Петров добија производ „Бекутан КИДС ВИТС“  од „Алкалоид„ АД Скопје. Донирани беа над 750 пакувања од производот „Бекутан “ наменет за деца на вораст од над 1 година кои овозможуваат грижа за детското здравје и потпомагаат во одредени состојби кога е потребна асистенција. Благодарност до АД „Алкалоид “- Скопје за убавото изненадување за сите деца од градинките пред новогодишните празници. 

Share