Потпишани за исплата се нови 40-тина решенија за доделување парична помош за новороденчиња во износ од 5.000 денари за родителите кои се жители на Ѓорче Петров.

 Оваа парична помош ќе се доделува и понатаму. Ги повикуваме сите наши сограѓани со новороденчиња да поднесат барање за доделување средства по тој основ.

Share