Мени

Вести

10ноември

Приемни денови во општина Ѓорче Петров

09ноември

„Стари традиции за нови генерации“ во Кучково

09ноември

Стојкоски и вработените донираа за кујната во црквата „Св.Петар и Павле“

09ноември

Новата урбана опрема во Кучково подготвена за користење

09ноември

Асфалт на крак од ул. „Антон Кецкаров“

08ноември

Одлука за избор на административни службеници по Интерен оглас бр.01/2022

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам