Мени

Вести

18ноември

Дечињата од „Росица“ во посета на ОЃП

18ноември

Стојкоски на дебата “Иновативни алатки за финансирање на стратешки документи“

18ноември

Светскиот ден на детето одбележан во ООУ „Ѓорче Петров“

15ноември

Спортска работилница ,,Традиционални народни игри“ во Кучково

15ноември

78 години слободно Ѓорче Петров

10ноември

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ПРОЕКТЕН АСИСТЕНТ за период од 11 месеци

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам