Мени

Вести

27април

На 8 мај – „Генералка викенд“ во Ѓорче Петров

21април

Успешна акција за собирање кабаст отпад

21април

Ѓорче Петров стартува со пролетната градежна експанзија

Ѓорче Петров стартува со пролетната градежна експанзија

19април

Изгласан ребаланс на Буџетот

Изгласан ребаланс на Буџетот

18април

Акција за косење тревни површини

Акција за косење тревни површини

18април

Работен викенд во општина Ѓорче Петров

Работен викенд во општина Ѓорче Петров

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам