Мени

Вести

16март

ИЗВЕСТУВАЊЕ во врска со адресата на живеење во личните карти на жителите од населбата Даме Груев

По барање на жителите на населба Даме Груев, општина Ѓорче Петров се обрати до Град Скопје како надлежна институција, барајќи да се изврши корекција во личните карти на жителите

24ноември

Водич за инвеститори

24ноември

Претседавач на совет

24ноември

Локален Економски Развој

24ноември

Активности

24ноември

Екологија – Информации

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам