Мени

Вести

31јануари

Ќе се изведува атмосферска канализација на ул.„Манчу Матак“

28јануари

Јавен Оглас за ангажирање на работници за вршење на јавни работи на територијата на општина Ѓорче Петров за 2022 година

Јавен Оглас за ангажирање на работници за вршење на јавни работи на територијата на општина Ѓорче Петров за 2022 година

28јануари

Известување - Сектор за урбанизам и комунални дејности

Известување - Сектор за урбанизам и комунални дејности

28јануари

Оглас за ангажирање на Ромка за имплементација на Локален акциски план за вработување на Ромки на Општина Ѓорче Петров

Оглас за ангажирање на Ромка за имплементација на Локален акциски план за вработување на Ромки на Општина Ѓорче Петров

25јануари

Исчистена нова мини-депонија кај ул.„Шарпланинарска“

Исчистена нова мини-депонија кај ул.„Шарпланинарска“

25јануари

Поделени 30 прехранбени пакети за самохрани родители

Поделени 30 прехранбени пакети за самохрани родители

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
USAID_letok   logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам