Мени

Вести

29март

Стојкоски на конференција „ЕУ за општините“

Стојкоски на конференција „ЕУ за општините“

29март

Еколошка младинска акција на игралиштето „Бранители“-Волково

Еколошка младинска акција на игралиштето „Бранители“-Волково

19март

Поставени нови т.н.„лежечки полицајци“ на неколку локации

18март

Црвениот крст награди тројца жители на Ѓорче Петров

Црвениот крст награди тројца жители на Ѓорче Петров

18март

Работна средба општина Ѓорче Петров-Ново Брдо (Косово)

17март

Средба Стојкоски-Цветковиќ за зголемување на општата безбедност

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
USAID_letok   logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам