Мени

Вести

12ноември

Градоначалникот Александар Стојкоски го испрати Андреј Стојаноски на Светското првенство во Полска

Градоначалникот Александар Стојкоски го испрати Андреј Стојаноски на Светското првенство во Полска

12ноември

Известување по повод 77-годишнината од ослободувањето на Ѓорче Петров

Известување по повод 77-годишнината од ослободувањето на Ѓорче Петров

14октомври

Во тек се градежните работи за изведба на калализациона мрежа во Орман

Во тек се градежните работи за изведба на калализациона мрежа во Орман

14октомври

,,Јоаким Крчоски“ доби уште една училница

,,Јоаким Крчоски“ доби уште една училница

13октомври

Проект Replace

Проект Replace

08октомври

Наумоски на одбележување на Светскиот ден на хоспис и палијативна нега на стари лица

Наумоски на одбележување на Светскиот ден на хоспис и палијативна нега на стари лица

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам