Мени

Вести

30ноември

Интензивно се чисти депонијата во Ново Село

Интензивно се чисти депонијата во Ново Село

30ноември

Амбасадорот на Р.Бугарија, Александров Ангелов во посета на ОЃП

Амбасадорот на Р.Бугарија, Александров Ангелов во посета на ОЃП

30ноември

Никиштани и Орман добиваат тампон на пристапните патишта до нивите

Никиштани и Орман добиваат тампон на пристапните патишта до нивите

12ноември

Конститутивна седница на Советот на општина Ѓорче Петров

Конститутивна седница на Советот на општина Ѓорче Петров

12ноември

Во Ѓорче се слуша гласот на младите

Во Ѓорче се слуша гласот на младите

12ноември

Градоначалникот Александар Стојкоски го посети семејството Петровиќ во Волково

Градоначалникот Александар Стојкоски го посети семејството Петровиќ во Волково

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам