Мени

Вести

01декември

Гостување на Стојкоски на Утрински брифинг (видео)

Гостување на Стојкоски на Утрински брифинг (видео)

01декември

Стојкоски на терен – увид во поставувањето канализација во Орман

Стојкоски на терен – увид во поставувањето канализација во Орман

01декември

Ребаланс на Буџетот за 2021 година

Ребаланс на Буџетот за 2021 година

01декември

Состанок на општинскиот Кризен штаб

Состанок на општинскиот Кризен штаб

01декември

Одбележани 77 години од ослободувањето на Ѓорче Петров

Одбележани 77 години од ослободувањето на Ѓорче Петров

01декември

Ревија на народни носии во Домот за култура

Ревија на народни носии во Домот за култура

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам