Мени

Вести

18ноември

Светскиот ден на детето одбележан во ООУ „Ѓорче Петров“

15ноември

78 години слободно Ѓорче Петров

15ноември

Спортска работилница ,,Традиционални народни игри“ во Кучково

10ноември

Приемни денови во општина Ѓорче Петров

10ноември

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ПРОЕКТЕН АСИСТЕНТ за период од 11 месеци

09ноември

„Стари традиции за нови генерации“ во Кучково

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам