Мени

Вести

14јули

Градежната офанзива во руралниот дел во полн ек

14јули

Известување за поништување на Јавен повик со број 20-1321/3 од 28.06.2022 година кој се однесува на давање на користење на објектите за спорт, сопственост на општина Ѓорче Петров

14јули

Асфалтирани пет улици во Кисела Јабука

30јуни

ЈАВЕН ПОВИК за давање на користење на објектите за спорт, сопственост на Општина Ѓорче Петров

14јуни

Презентација на едукативната платформа Наука за деца

09јуни

Почна постапката за изградба на мега паркот во Ново Село

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам