Мени

Вести

01декември

Стојкоски на средба со претставници од „Ромалитико“

Стојкоски на средба со претставници од „Ромалитико“

01декември

Потпишани за исплата 40 решенија за парична помош за новороденчиња

Потпишани за исплата 40 решенија за парична помош за новороденчиња

01декември

Стојкоски во посета на ООУ „Ѓорче Петров“

Стојкоски во посета на ООУ „Ѓорче Петров“

01декември

Секој последен четврток од месецот – приемен ден во општината

Секој последен четврток од месецот – приемен ден во општината

01декември

Стојкоски на средба со пензионерите од Ѓорче Петров

Стојкоски на средба со пензионерите од Ѓорче Петров

01декември

Комуналната служба на ОЃП подготвена за најавите за снежни врнежи

Комуналната служба на ОЃП подготвена за најавите за снежни врнежи

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам