Мени

Вести

10декември

Четврта седница на Советот

Четврта седница на Советот

09декември

Претставници на „На Точак“ на средба со Стојкоски

Претставници на „На Точак“ на средба со Стојкоски

09декември

Училиштата добиваат опремување кабинети со нагледни средства преку МОН

Училиштата добиваат опремување кабинети со нагледни средства преку МОН

09декември

Акција за собирање кабаст отпад на повеќе локации во Ѓорче Петров

Акција за собирање кабаст отпад на повеќе локации во Ѓорче Петров

06декември

Одбележан Меѓународниот ден на лицата со попреченост

Одбележан Меѓународниот ден на лицата со попреченост

06декември

Завршни работи на новиот парк на бул,„Македонска војска“

Завршни работи на новиот парк на бул,„Македонска војска“

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам