Мени

Вести

20декември

Поставени препреки за намалување на брзина на повеќе улици

Поставени препреки за намалување на брзина на повеќе улици

17декември

Акција со ЈП „Лајка“ за заловување улични кучиња на повеќе локации

Акција со ЈП „Лајка“ за заловување улични кучиња на повеќе локации

15декември

Нов проект за активно образование на Ромите во ООУ „Страшо Пинџур“

Нов проект за активно образование на Ромите во ООУ „Страшо Пинџур“

13декември

Депонирани 7,85 тони кабаст отпад во Дрисла

13декември

Стартуваа училишните лиги во неколку спортови

13декември

Помош од ОЃП за Бранко и неговиот син од Волково чија куќа беше опожарена

Помош од ОЃП за Бранко и неговиот син од Волково чија куќа беше опожарена

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам