Мени

Вести

06декември

Одбележан Меѓународниот ден на лицата со попреченост

Одбележан Меѓународниот ден на лицата со попреченост

06декември

Завршни работи на новиот парк на бул,„Македонска војска“

Завршни работи на новиот парк на бул,„Македонска војска“

03декември

Чистење на каналот во Стопански двор

Чистење на каналот во Стопански двор

02декември

Премиера на претставата „Ништо не е страшно“ на Театар Пи

Премиера на претставата „Ништо не е страшно“ на Театар Пи

02декември

Стојкоски на увид во доцните часови – завршна фаза од поставување бехатон.aspx

Стојкоски на увид во доцните часови – завршна фаза од поставување бехатон

02декември

Седница на Скопски плански регион

Седница на Скопски плански регион

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам