Мени

Вести

31март

СЕ ДИГИТАЛИЗИРААТ ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ

29март

Деца со типичен и атипичен развој заедно учествуваа во интерактивни игри-одбележан Светскиот ден на лица со Даунов синдром

Деца со типичен и атипичен развој заедно учествуваа во интерактивни игри-одбележан Светскиот ден на лица со Даунов синдром

29март

Стојкоски на конференција „ЕУ за општините“

Стојкоски на конференција „ЕУ за општините“

29март

Еколошка младинска акција на игралиштето „Бранители“-Волково

Еколошка младинска акција на игралиштето „Бранители“-Волково

19март

Поставени нови т.н.„лежечки полицајци“ на неколку локации

18март

Црвениот крст награди тројца жители на Ѓорче Петров

Црвениот крст награди тројца жители на Ѓорче Петров

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам