Мени

Вести

11април

Активности за формирање нова каналска мрежа Стопански Двор-Ново Село

Активности за формирање нова каналска мрежа Стопански Двор-Ново Село

07април

Отворена сензорна соба во „ООУ „Ѓорче Петров“

06април

Стартува реализацијата на проектот „Партерно уредување на локалитетот “Крст“ во с.Кучково

05април

Ве известуваме дека во периодот од 06.04.2022 година заклучно со 25.08.2022 година ќе се изведуваат градежни работи на локацијата Крст во с.Кучково за реализација на проектот “Партерно уредување на локалитетот КРСТ во с.Кучково, фаза 1” (Еко Училница)

Ве известуваме дека во периодот од 06.04.2022 година заклучно со 25.08.2022 година ќе се изведуваат градежни работи на локацијата Крст во с.Кучково за реализација на проектот “Партерно уредување на локалитетот КРСТ во с.Кучково, фаза 1” (Еко Училница)

05април

Одбележан 2 април - ден на раѓањето на Ѓорче Петров (фотогалерија)

Одбележан 2 април - ден на раѓањето на Ѓорче Петров (фотогалерија)

31март

Заврши конкурсот "Со љубов против насилство" во училиштата

Заврши конкурсот "Со љубов против насилство" во училиштата

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам