Мени

Вести

29декември

Поделени 420 пакетчиња за првооделенците

Поделени 420 пакетчиња за првооделенците

28декември

ОГЛАС ЗА ПРОЕКТЕН МЕНАЏЕР, ПРОЕКТЕН АСИСТЕНТ И ФИНАНСИСКИ АСИСТЕНТ

27декември

Ќе се уредува локалитетот „Крст“ во Кучково

Ќе се уредува локалитетот „Крст“ во Кучково

27декември

Пакети со храна и хигиенски продукти за социјално-ранливи категории

Пакети со храна и хигиенски продукти за социјално-ранливи категории

24декември

Магистар Спасова од ООУ „Тихомир Милошевски“ - просветен работник на годината

Магистар Спасова од ООУ „Тихомир Милошевски“ - просветен работник на годината

23декември

Покуќнина и прехранбени продукти за Центарот „Порака“

Покуќнина и прехранбени продукти за Центарот „Порака“

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам