Мени

Вести

14јануари

Гостување на Стојкоски на МТВ на тема животна средина

Гостување на Стојкоски на МТВ на тема животна средина

14јануари

Повик за поднесување на понуди (ППП) РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВТОР ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ (MSIP2) MSIP-SIG-NCB-032–22

Повик за поднесување на понуди (ППП) РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВТОР ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ (MSIP2) MSIP-SIG-NCB-032–22

13јануари

Јавна презентација на урбанистички план за Орман

12јануари

Улиците во Ѓорче Петров проодни и безбедни

Улиците во Ѓорче Петров проодни и безбедни

06јануари

Реализирана божиќна планинарска тура

Реализирана божиќна планинарска тура

05јануари

Исчистена мини-депонија кај ул.„Наум Чакаров“

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам