Мени

Вести

25јануари

Поделени 30 прехранбени пакети за самохрани родители

Поделени 30 прехранбени пакети за самохрани родители

25јануари

Исчистена нова мини-депонија кај ул.„Шарпланинарска“

Исчистена нова мини-депонија кај ул.„Шарпланинарска“

24јануари

Јавен повик за волонтери

Јавен повик за волонтери

20јануари

Стојкоски и Арсовска на средба со претставници на месните и урбани заедници

Стојкоски и Арсовска на средба со претставници на месните и урбани заедници

20јануари

Водоводна мрежа на ул.102 во Волково

Водоводна мрежа на ул.102 во Волково

14јануари

Повик за поднесување на понуди Република Северна Македонија Втор проект за подобрување на општинските услуги - МСИП2 MSIP2-SIG-NCB-031-22

Повик за поднесување на понуди Република Северна Македонија Втор проект за подобрување на општинските услуги - МСИП2 MSIP2-SIG-NCB-031-22

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам