Мени

Вести

23мај

Координативен состанок на Советот за социјална заштита

20мај

Средба со уметници ,културни работници, дејци и други лица од сите области на културата кои вршат дејност на територијата на Општина Ѓорче Петров

19мај

КОНКУРС доделување награди, дипломи и пофалници на учениците и просветните работници во општинските основни училишта во Општина Ѓорче Петров во учебната 2021/2022

19мај

Обезбедени реквизити за спорт во градинките

19мај

Собрани 53 крвни единици во крводарителска акција

19мај

Финална фаза на реконструкција на ул.„Манчу Матак“

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам