Мени

Вести

18февруари

Нова атмосферска канализација на ул.„Радушка“

15февруари

ООУ „Ѓорче Петров“ домаќин на проект за мобилност

ООУ „Ѓорче Петров“ домаќин на проект за мобилност

15февруари

Исчистена мини-депонија кај Крстот во Кучково

Исчистена мини-депонија кај Крстот во Кучково

14февруари

Продолжуваат средбите на Стојкоски со граѓаните

Продолжуваат средбите на Стојкоски со граѓаните

14февруари

Зелен мега парк на место на поранешната депонија во Ново Село

14февруари

Санација на пешачка патека долж насипот на р.Вардар

Санација на пешачка патека долж насипот на р.Вардар

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам