Мени

Вести

04март

Соопштение за уметници и културни работници од Општина Ѓорче Петров

Соопштение за уметници и културни работници од Општина Ѓорче Петров

01март

Каратистот Неделковски на прием кај градоначалникот Стојкоски

Каратистот Неделковски на прием кај градоначалникот Стојкоски

25февруари

Реконструкција на кровната конструкција на ООУ „Страшо Пинџур“

25февруари

Општина Ѓорче Петров го спроведува Локалниот акциски план за вработување на Ромки

Општина Ѓорче Петров го спроведува Локалниот акциски план за вработување на Ромки

23февруари

100 дена промени

100 дена промени

18февруари

Закроено лозјето близу црквата Свети Трифун во Кучково

Закроено лозјето близу црквата Свети Трифун во Кучково

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам