Мени

Покана и дневен ред за седница Совет

Решение за свикување на Прва Конститутивна седница на советот на општина Ѓорче Петров

Решение за свикување на Втора седница на советот на општина Ѓорче Петров

Решение за свикување на Трета седница на советот на општина Ѓорче Петров

Решение за свикување на Четврта седница на советот на општина Ѓорче Петров

Решение за свикување на Петта седница на советот на општина Ѓорче Петров

Решение за свикување на Шеста седница на советот на општина Ѓорче Петров

Решение за свикување на Седма седница на советот на општина Ѓорче Петров

Решение за свикување на Осма седница на советот на општина Ѓорче Петров

Решение за свикување на Девета седница на советот на општина Ѓорче Петров

Решение за свикување на Десета седница на советот на општина Ѓорче Петров

Решение за свикување на Единаесета седница на советот на општина Ѓорче Петров

Решение за свикување на Дванаесетта седница на советот на општина Ѓорче Петров

Решение за свикување на Тринаесетта седница на советот на општина Ѓорче Петров

Решение за свикување на Четиринаесетта седница на советот на општина Ѓорче Петров

Решение за свикување на Петнаесеттата седница на советот на општина Ѓорче Петров

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам