Мени

Офицери за заштита на личните податоци

Oвластени лица - офицери за заштита на личните податоци

- Надица Мушијан - Раководител на одд. за општи и стручно административни работи

e-mail: n.moushian@opstinagpetrov.gov.mk

Контакт телефон: +389 02 2044411

- Ивана Крстевски - Соработник за следење и анализа на постапките за јавните набавки

e-mail: i.krstevski@opstinagpetrov.gov.mk

Контакт телефон: +389 02 2044411

- Бајан Аначков - Помлад соработник за управување со човечки ресурси

e-mail: b.anachkov@opstinagpetrov.gov.mk

Контакт телефон: +389 02 2044411

- Горан Андриевски - Раководител на сектор за финансиски прашања со овластување

e-mail: g.andrievski@opstinagpetrov.gov.mk

Контакт телефон: +389 02 2044411

Овластено лице за сигурност на информацискиот систем

- Ангеле Бошковски - Помлад соработник за ИТ инфраструктура 

e-mail: a.boshkovski@opstinagpetrov.gov.mk

Контакт телефон: 071 262 182

Политика за системот за заштита на лични податоци на општина Ѓорче Петров

Logo_PDF

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
USAID_letok   logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам