Мени

Вести

24февруари

Час за работата на општина Ѓорче Петров за учениците во ООУ „Страшо Пинџур“.

23февруари

Стојкоски на средба со управата на ФК Волково Ѓ.П

23февруари

Одбележан Меѓународниот ден на мајчиниот јазик

22февруари

ОБЈАВА БР. 01/2023 - електронско јавно надавање е давање во закуп на недвижна ствар сопственост на општина Ѓорче Петров

17февруари

ОЃП прва општина во земјата што ќе имплементира модел ЦАФ 2020

16февруари

Отворена градинката „Сонце“ во Волково

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам