Recent Posts

Општина без дискриминациии- Ѓорче Петров во хумана акција, новогодишни подароци за штитениците од ,,Порака-Неготино”

Еднаквоста не поврзува. Среќени сме што сеуште луѓето се радуваат на мали нешта. Како општина остануваме посв... Read More