Четвртоодделенката Теодора Маркушевска ученичка во ООУ „ Димитар Поп Георгиев Беровски“ е вицешампион на Македонија во Природни науки

Малата Теодора сребрената медала ја освои на државниот натпревар  кој се одржа во просториите на  Природно-м... Read More