Ѓорче Петров доби ново зелено катче

На местото на поранешната пожарна во општина Ѓорче Петров која беше во руинирана состојба и отстранета, во соработка со Град Скопје изградивме ново урбано и зелено катче.

Мини-паркчето е непосредно до црквата Св.Петар и Павле и е во завршна фаза на изградба.