Се бележеа сообраќајни знаци низ општината

Изминатиот продолжен карантински викенд, Град Скопје го искористи за сообраќајно одбележување во Дексион.

Се бележеа градските улици на територија на општина Ѓорче Петров. Општинските власти заедно со градските служби непрекинато се грижат за безбедноста на граѓаните.