Се асфалтира кружниот тек во Волково

Градежните работи за асфалтирање на кружниот тек во Волково се во тек. Во изминатите денови интензивно се работи на изградба на овој капитален проект.

Асфалтирањето се одвива со одлично темпо и се очекува да биде навремено завршено, доколку временските услови дозволат.