Реплек Фарм донираше средства за дезинфекција и хигиена

Благодарност до РеплекФарм за донираните средства за дезинфекција и хигиена кои и се доделија на градинката Росица.
Средства се дополнителна поддршка за напорите на градинката во насока на заштита на здравјето на најмалите.
Мораме да ги почитуваме протоколите од здравствената комисија. Носење на заштитна маска, држење на растојание и дистанца.