Реконструкција на патот Орман – магистрала Скопје-Косово

Стартува со реконструкција патот Орман – магистрала Скопје-Косово во должина од 500 метри.

Ќе биде поставена нова асфалтна коловозна површина, инвестиција на Скопски плански регион и општина Ѓорче Петров вредна 5 милиони денари.